Extra pasdagen beroepsopleidingen | Klik hier voor meer informatie Extra pasdagen beroepsopleidingen | Meer informatie
Eigen borduur- en drukstudio
Al meer dan 7500 tevreden klanten
Ruime keuze in bedrijfskleding
Passend advies

Mascot Workwear

De doordachte ontwerpen van Mascot Workwear zijn speciaal afgestemd en gericht op jouw werksituatie. De kleding is zo ontworpen dat er ruimte is voor al je bewegingen, maar tegelijkertijd sluit de kleding nauw aan op plaatsen waar jij ondersteuning nodig hebt.

Bedrijfskleding bedrukken
Voor het bedrukken van kleding maken wij gebruik van onze eigen drukstudio. Hierdoor kunnen wij onze kwaliteit van het drukwerk bewaken.
Bedrijfskleding borduren
Wij borduren als één van de weinige leveranciers van bedrijfskleding alle logo's en opdrukken in onze eigen borduurstudio. Zo kunnen wij onze kwaliteit waarborgen.

De werkkleding van Mascot Workwear biedt ruimte voor gereedschap

Alle juiste zakken voor uw werksituatie. Voldoende ruimte en slimme ergonomie zodat u niet gehinderd wordt in uw bewegingen, ook niet met 2 kilo gereedschap in uw zakken. U heeft altijd ruime keuze in maten en beenlengte. Dit betekent dat bijvoorbeeld de kniezakken bij knielende werkzaamheden altijd perfect op hun plaats blijven zitten.

Mascot Workwear is getest om te werken

Het is niet alleen maar een slogan; het is de belangrijkste bedrijfswaarde bij MASCOT werkkleding. Het is de manier waarop ze werken en de manier waarop ze de dingen strategisch beoordelen. Achter deze slogan gaan twee hoofdprincipes: ten eerste, om dingen zorgvuldig en correct te doen op basis van een bewezen begrip en ten tweede om een sterke focus te hebben op hoe de oplossing relevant is en gemakkelijk toe te passen is op de doelgroep. In de praktijk is deze bedrijfswaarde terug te vinden in alle gebieden van de MASCOT bedrijfskleding.

Niet zomaar een stof voor de kleding van MASCOT

Wanneer MASCOT stoffen kiest en selecteert, gebeurt dit op basis van een aantal fysieke en chemische tests die worden uitgevoerd op verschillende gestandaardiseerde machines in de eigen laboratoria van MASCOT in zowel Denemarken als Vietnam. Het is om de kwaliteit van bijvoorbeeld de slijtvastheid, duurzaamheid en treksterkte van de producten, de zuiverheid van de kleur, de krimp, de stabiliteit van de afmeting en het gewicht te garanderen.

Maatschappelijk verantwoorde werkkleding voor jou, van Mascot

Je werkkleding moet veilig, slijtvast en met de beste bewegingsvrijheid zijn. Het moet ook jouw beroep, werkomgeving en je individuele stijl zijn. Bij MASCOT kun je kiezen uit 600 producten, 23 verschillende kleuren en talloze maten per product. Van top tot teen en voor alle seizoenen. Het kan lastig zijn om er zeker van te zijn dat de producten die je kiest in een fatsoenlijke werkomgeving worden vervaardigd. Maar niet met MASCOT werkkleding. De overgrote meerderheid van de MASCOT bedrijfskleding worden vervaardigd in de CSR-gecertificeerde fabrieken in Vietnam en Laos. Ze garanderen goede arbeidsomstandigheden – en maatschappelijk verantwoorde werkkleding.

Lees meer
© 2020 MW Bedrijfskleding
4,7/5/5 65 beoordelingen